Tuesday, 11 September 2012

Termalu Jap! .. Ampunnn

kenapa ngan pic atas ni erk?

meh nak citer ..
tadi Chenta macam nak la mencuci mata ke Crochet kak Tihara..
tapi xle link pun..
No wonder lah kak Tihara kata tak leh Link
Chenta lak salah paham .. ingat kan..
Link yang xleh bukak tu
Link dalam comment box kak Tihara ..

^___^
malu sudah...

tapi Chenta dah betol kan ...
hehehe malu sangat ...

*.. hikhikhik ..*

9 comments:

  1. assalam chenta..tak perlu rasa malu..tihara ok je..kan tiha..kalau acik pun kurang pandai nak buat link

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Acik ...
      heheheh .. kesilapan teknik selalu berlaku dalam alam maya ni kan Acik ..

      ^______^

      Delete
  2. oh..bese r tu..hehe

    *wsalam..haha..cmne lak tu? x pe la klo x dpt komen pun ^^

    ReplyDelete
  3. its ok chenta..thansk 4 ur support.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem kak ..
      eh ada hadiah x ??


      ^__^

      Delete
  4. join segmen kak tiha ehhh. hee. belum berkesempatan lagi nak join. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9n0L4 ...
      xperlu wut n3 pun bleh ...

      ^___^

      Delete
  5. 🔯 JUAL OBAT HERBAL 🔯

    *y* VIMAX OBAT PEMBESAR & PANJANGKAN PENIS
    *y* OBAT KUAT SEX VIAGRA
    *y* PERANGSANG WANITA
    *y* PELANGSING
    *y* PENINGGI
    *y* PENGGEMUK
    *y* PMUTIH BADAN
    *y* VAKUM PMBESAR PAYUDARA
    *y* PENGHAPUS TATTO
    *y* OBAT BIUS

    🔯 ALAT BANTU SEX P/W 🔯
    *y* BONEKA SEKS
    *y* PENIS GETAR
    *y* VAGINA GETAR

    📞 Tlp/WÄ : 085 943 777 878
    💗 www.vimax-solo.com

    ReplyDelete

Terima Kasih dari Chenta