Monday, 10 September 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Chenta sukan kan Novel ..
dulu ...
DULU ... ^___^
ada je keluaran baru yang menarik perhatian ..
sure Chenta akan beli ...
baca tak baca belakang kira ..
bila free time Chenta akan amik buku2 baru yang tak berbaca tu
tuk habiskan within 2days to a week..
kekadang 2 weeks ..
lamakan ?? .. hehehe
mana tak-nya .. Chenta baca sekali dengan Intonasi tau..
yerlah nak mendalami Cerita yang disampaikan penulisnya ...
heheheh
Korunk macam tu tak ??

ni ada novel baru "Curi-curi Suka" ..
nak free je ..
no ongkos nak beli-beli dah nowadays ...


JoM Join GA ni ..
Macam menarikkan ?? Clik je banner..

hhahahaha ...
bukan takat baca novel je baca notis bil pun berintonasi tau!!
^___^

14 comments:

  1. Hahhaa..lawak la cik chenta nie..wah..cam best je..nk gak free..hee.nk join r !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini betol betol ..
      bukan cobaan novelgurl ..

      *baca komen ni pun baca dengan intonasi ketawa yang sebenar *

      ^___^

      Delete
  2. saya join jgak..hehhe

    http://amarulsamsudin.ml.my/

    ReplyDelete
  3. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ jaja for folo me ...

      *rasa cam guna syampu lak ni ...^___^ *

      Ni Chenta tgk BW jaja ni ...

      Delete
  4. Good luck chenta. Mana tahu dapat. banyak dia nak bagi tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak Zakie ..
      Amin ... moga-moga dapat lah ... ^__^

      Delete
  5. miss z pun join juga hehhe

    jemput ke blog :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima Kasih dari Chenta