Monday, 14 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

was tagged by Iena Eliena sendiri
^______^

ramai gak peserta eh ...
JOM JOIN
by CLIK banner

Chenta tag ..
sesapa yang TER baca GA ni ..
OK!!

Chenta tak tau .. Hanya anda yang tahu ...
hehehe
^_______^

jujur pada diri sendiri ..
didikan tuk jujur pada diri orang lain juga kan ??

pssst :
Chenta pun nak buat la GA ...
tapi nak bagi hadiah perr??

6 comments:

  1. good luck ye. semoga bertuah. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9n0L4
      dh kira kene join jugak niieee..

      ^___^tx 4 the wish

      Delete
  2. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  3. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

Terima Kasih dari Chenta