Thursday, 1 March 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012


Blogger amatur macam Chenta ni
kene la merendah diri selalukan ..
serta mengambil kesempatan yang ada
untuk Chenta mendapat kawan baru ..

Sapa la tak kenal kan blog ter'hot'di Malaysia ni kan 
kalu bukan blog BENASHAARI.COM
Macam-macam la cara dia nak kasi blogger pandai berblog atau berkongsi blog

Chenta nak join !!!  ..
Asik2 jadi silent Blogegr kat BEN  kan ...
NOW .. 
kene lah plak ikut syarat2 berikut ...

  1. Letak header BENASHAARI.COM header??.. letak kat mana ?? alamak tetiba terbangang2 lah kejap kan .. macamana ni ??... last2 tengok la blogger yg join tu wut camne .. TIRU!! ('____')"  ampunnnn ..
  2. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL  2012 dan linkkan ke entri ini
  3. Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?
  4. Tinggalkan link url korang di ruangan komen ini .
Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk APRIL 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini ..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia !

Alahaii..
jangan lah sampai jadi macam ni kan ..
(".)

Ini bukanlah satu segmen utk tarik trafik atau untuk jadi popular .. Dengan cara ini juga diharap dapat meningkatkan lagi semangat blogging .. InsyaAllah ..

Chenta SUKA ayat ni !!
Tamat segmen ini , jam 8 malam , 1/3/2012 .
Oh!! dah lewat ni !! ..
Chenta baru tengok blog BEN pagi tadi ..
Insya Allah ..
sempat la kut ..
Tiada penyenaraian list dibuat . Geledah je kat ruangan komen ni yer ..
Ha!!
memang Chenta nak buat macam ni pun ..
nak geledah jerr sesapa yang join kat comment area tu ...
Cantek!!!

24 comments:

  1. minat :)
    da letak ur link to my bloglist..
    put mine k..
    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    salam kenal

    ReplyDelete
  2. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA . HAHA . nah link : http://swardah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cik lynn terima...=) selamat berkenalan....=)

    ReplyDelete
  4. Ya...sy setuju bertukar link dengan anda..

    link blog anda dah masuk dlm bloglist
    http://www.nancypoh.com

    ReplyDelete
  5. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  6. ye saya stuju dgn permintaan awak..

    link awk sy dah masukkan dlm bloglist..

    jgn lupa letak link saya :) terima kasih..

    http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. yup, saya berminat...

    dengan senang hati, da update list.. ;))


    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html#comment-form

    ReplyDelete
  8. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA


    http://diarihatimuslimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    yayahnasake.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"

    http://dabelaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. ya saya berminat dgn tawaran anda..
    =)
    http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. "YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA"
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  14. anda berminat menukar link bersama saya???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hy pk ... yer sy berminat ..
      dh pn ltk link kat list...

      Maaf la tak dapat membalas lawatan lagi ..
      tak tau kenapalah dh dkt 2 jam ..xdpt jg msk kat blog pka ... maaf yerrr...

      ujan kott kat sini line not so clear ..maaf yerr

      Delete
  15. nice one :)

    “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

    ReplyDelete
  16. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  17. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://kayyana85.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TQ!

    ReplyDelete
  18. Ya, saya BERMINAT! hikhik
    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  19. ya.. saya berminat

    http://suziesanji.blogspot.com

    list da update

    ReplyDelete
  20. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  21. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    hihi awk dh ada dlm link sy :")

    ReplyDelete

Terima Kasih dari Chenta